je/libo/divadlo

Modlitba za svobodu

  • Datum: Pondělí 28. 6. 2021
  • Začátek: 21:00
Modlitba za svobodu

autoři: Ludmila Rellichová a soubor v inspiraci básní Stavitelé chrámů Otokara Březiny a hudbou Luboše Fišera, dramaturgická úprava: Ludmila Rellichová a Karolína Kantorová, režie: Ludmila Rellichová, světelný design: Martin Šulc, kostýmy: Nikola Ficzová, hudba: Luboš Fišer, úprava Bohumír Rellich

hrají: Marie Herderová, Nikola Ficzová, Karolína Kantorová, Adéla Garabíková, Angelina Sovtanová, Eva Loudová, Markéta Endlerová, Viktorie Židlíková, Matylda Homolová, Marina Čapková, Jolana Horynová

Několik slov o inscenaci

Pohled do minulosti je konfrontací se stále aktuálními životními otázkami, které zůstávají neměnné po celou dobu historie lidstva.

Až položím poslední kámen potřebný k výstavbě chrámu, zastavím se, ohlédnu a pokorně se vydám ke hvězdám. Stanu se jednou z nich a vášeň, provázející mne životem, bude budoucím svítit a ukazovat naději.

Několik slov o souboru

Soubor je v současné době složen z jednotlivců tři souborů z posledních let. Skvěle spolupracují, tvoří a navzájem se inspirují. Skvělá práce s nimi je při tvorbě i při organizaci v rámci celé činnosti studia. Jsou to talentované, charakterově silné osobnosti, zodpovědné ke všemu, co činí. Mám je ráda.

Fotogalerie
  • Modlitba za svobodu
  • Autor: Jakub Hulák