dobrá/rada

Přednáška Evy Motyčkové

  • Datum: Úterý 25. 10. 2016
  • Začátek: 17:30
  • Vstupné: 80 Kč
Přednáška Evy Motyčkové

Eva Motyčková

Když jsem před 25 lety objevila jemnohmotný svět, netušila jsem, kam až moje Cesta povede. Vrozená citlivost byla velkým darem a předpokladem možností, ale následovala dlouhá řada let obrovské píle a hledání souvislostí. Svůj dar vidění vnitřním zrakem jsem začala studovat a velmi opatrně používat. Až po dlouhém čase ověřování a práce na sobě jsme pochopila, že můj program je nesmírně cenný a z toho důvodu strážený 4 vyššími andělskými průvodci a dokonce Bytostí Archandělskou. Mým průvodcem je Archanděl Sandalfon.

  Díky vidění energií ve všech prostorách planety (i mimo ni), v aurách lidí, zvířat, i jiných entit, krajiny, domů, bytů, ulic, měst, mohu s touto informací pracovat. Je mi dovoleno, stejně jako všem léčitelům v Programu Světla, tyto energie popsat, intuitivně kategorizovat, posílat na dálku, čistit jejich pomocí a tím i léčit fyzická těla i prostory.

Můj názor je však ten, že právě vlastní aktivita všech je nyní nesmírně ceněna a není žádoucí zasahování, ani formou pomoci. Možné jsou pouze nápovědy a podpora při předání osobního léčivého programu, pomoc při rozkrývání možností postupu do jemnějších vibrací, vedení meditací k průchodu Branou Duše do bezčasovosti, do Domovů duchovních k přijetí Vyššího programu Duše, změna DNA pod vedením andělů. Klíčové slovo je však SVOBODA. Každý sám musí hledat svoji Cestu, své osobní postupy a napojení. Předávám  individuální léčivé programy, vedu řízenou meditaci pod záštitou Bytostí světla, otevírám dráhy pro práci s jemnohmotnými energiemi, umožňuji setkávání s vyššími světy a bytostmi, včetně Vyšších bytostí andělských (Strážců programů). Je mi dovoleno vést v osobní meditaci průchodem Branou Duše, harmonizovat čakrový systém průtokem čisté vibrace andělské, předávat informace z informačního pole Vesmíru, vytvářet Osobní meditační obrazy, sloužící k napojení do Vyššího řádu světa. Mohu vytvářet kresby Andělských průvodců  a léčivé, energetické obrazy, posilující v těžké životní situaci. Sestavit modlitbu, či prosbu ke zvládnutí určité životní situace. Bylo mi dovoleno vytvořit sadu Andělských karet s modlitbami i Energetický Tarot. Vše probíhá intuitivně, v napojení k Vyšším průvodcům duchovním a s naprostou pokorou k Vyššímu řádu světa.