na/muziku

Liwid + Ben Dover

  • Datum: Pátek 24. 4. 2015
  • Začátek: 20:00
Liwid + Ben Dover

Kapela vyrazila na své dvouměsíční turné po celé republice 4. března. Koncertní šňůra Seznamte se s námi v buse získala název díky originální soutěži. Frontman kapely Jenda prozradil, co si kapela připravila: „Naši fanoušci se mohou těšit na 5 nových písniček k nově chystané desce a také na předkapelu Ben Dover z Karlových Varů.“ Pro největší příznivce si LIWID přichystali exkluzivní příležitost, jak se dostat ke kapele co nejblíže. Speciální soutěž o lístky do autobusu, se kterým kapela pojede na hudební festival a fanoušci tak dostanou jedinečnou příležitost, aby se skupinou seznámili.

Příchozí diváky na Seznamte se s námi v buse tour 2015 rozpálí karlovarská pop funková formace Ben Dover. „Tyto předskokany jsme zvolili hlavně proto, že nám tak trochu připomínají nás. Nesedí jen tak s rukama v klíně a už vůbec nečekají, že všechno přijde samo. Jdou štěstí naproti tak jako my,“ sděluje nadšeně frontman LIWID Jenda. 

Mezi chystané novinky pro letošní rok patří nová deska LIWID, která by měla vyjít ke konci roku 2015. Dále také se můžete těšit na dva nové videoklipy, jeden bude k singlu Osudová setkání a druhý k oblíbené písničce Amélie.

Stránky kapely.

Fotogalerie